Comencen a sonar nadales per tot arreu: al carrer, als bars, a la televisió, a la ràdio… Ja estem a meitats de desembre, a pocs dies de Nadal, i ens n’adonem que no li hem comprat res a la mare, al pare, a la parella, al germà o a la germana…

Agafem el cotxe a corre-cuita i anem al centre de la ciutat més propera a veure quins mitjons, sabatilles o cremes són les que estan d’oferta per regalar-los-hi. Però, ens continuem fent la pregunta de cada any: de veritat necessiten un altre cop unes sabates per anar per casa, un pijama o una corbata? Sabem del cert que no, però no se’ns acudeix res més. Ens fixem en cada aparador per a que algun article ens il·lumini el sentit, però no n’acabem de trobar-n’hi cap que ens faci el pes. Donem tombs i tombs i, encara així, no encertem amb un regal original, un regal que els hi faci una il·lusió especial, que els hi faci viure una experiència única.

Des de l’Escola de Vol La Serra tenim la solució a aquests regals d’última hora. Us en proposem un que els hi farà viure una experiència única i original que els farà fregar el cel, perquè volar i/o portar una avioneta no és una cosa que es faci cada dia.

Us oferim tres opcions de bateig de vol que, de ben segur, no us deixaran indiferents:


1. Un
vol de 30 minuts per sobre del Pla d’Urgell: visitant les meravelles de la nostra terra com l’Estany d’Ivars i Vila-Sana o els Vilars d’Arbeca, entre d’altres. A més a més, si ets del Pla d’Urgell o voltants, podràs gaudir d’una vista d’ocell del teu poble o ciutat. Dins d’aquesta opció de 30 minuts de vol, la persona que gaudeixi de l’experiència tindrà l’oportunitat de pilotar l’ultralleuger durant 15 minuts aproximadament.
Preu: 75 € (Immortalitzarem l’experiència per a que se’n recordi sempre!)

2. Un vol de 40 minuts: passant per Mollerussa i Balaguer i arribant a l’embassament de Camarasa, un pantà de referència a les nostres terres, amb un atractiu visual molt interessant. Amb la nostra avioneta, intentarem crear una bona sinergia entre aire, terra i aigua. Com en la primera opció, si per anar fins a l’embassament de Camarasa podem passar per sobre de la teva localitat, hi passarem. També, la persona que gaudeixi de l’experiència, tindrà l’opció inclosa de ser pilot per un dia i poder pilotar l’ultralleuger durant uns 25 minuts.
Preu: 100 €. (Immortalitzarem l’experiència per a que se’n recordi sempre!)

3. Una experiència més enllà de volar (60 minuts): gaudir de cada centímetre de paisatge que tens sota els teus peus, deixar que et rodegi la seva immensitat i travessar els núvols com un ocell. Sensacions que les podrem experimentar mentrestant volem per sobre de tota la Vall d’Àger, passejant per la falda del Montsec i arribant al Congost de Mont-rebei. I de tornada, passant per sobre del pantà de Santa Anna per gaudir-ne de les vistes. Qui esculli aquesta opció, podrà ser pilot per un dia. Diem això perquè dels 60 minuts de duració de l’experiència, podrà pilotar l’avioneta durant 45 minuts pràcticament.
Preu: 150 €. (Immortalitzarem l’experiència per a que se’n recordi sempre!)

Vols regalar una experiència inoblidable?
Contacta’ns i et facilitarem un xec regal per a que, el teu, sigui el millor regal d’aquest Nadal.

606 45 30 01 – Jimmy Capell (Instructor de Vol)