Regalar una experiència és més que fer un regal qualsevol, és regalar un record. Això ho afirmem fermament perquè nombrosos estudis científics assenyalen que invertir en experiències ens fa més feliços a curt i a llarg termini versus a l’adquisició de béns materials.

Segons els estudis, aquest fet està estretament lligat a la relació amb els demés: els lligams establerts amb els nostres amics, familiars o amb la nostra parella, augmenten a mesura que vivim més experiències junts.

No és veritat que recordem fàcilment quan anàvem a passar els estius al poble amb els cosins, o a la platja i a la piscina amb els pares, que de la samarreta que et van regalar fa 2 anys?

Si encara no estàs convençut/da de les conclusions que n’extreuen els investigadors, nosaltres et portem cinc raons per a regalar una iniciació al vol amb l’Escola de Vol La Serra. Aquí les tens:

1.Seràs l’amic, amiga, pare, mare, fill/a o parella més molón/a del món.

La persona afortunada serà la que més ‘fardarà’ del súper regal que li han fet i, evidentment, tu seràs considerat/da un amic únic, que es pensa els regals i li dóna voltes a l’assumpte per ser original i no caure sempre amb el mateix: les samarretes, els bolsos i les corbates. Així que si vols triomfar, ja saps què regalar.

2. És una experiència única.

Diem que és una experiència única perquè no tots els dies pugem a una avioneta i canviem d’aires tant fàcilment i tenir l’oportunitat de fer un volt pel cel lleidatà i gaudir del món a vista d’ocell. A més a més, l’experiència sempre és única; us expliquem per què. Sempre podem adaptar l’itinerari que es farà segons la persona a qui li vulguem regalar. Per exemple, si sortim de Mollerussa i la persona que farà la iniciació al vol és de Bell-Lloc d’Urgell, passarem per sobre del seu poble o, si li volem escriure una pancarta (deixem caure la idea) passarem per sobre d’allà on vulgueu per que la vegi. És ben fàcil, només ens ho heu de comentar i entre les dues parts ho farem!

3. És un regal inoblidable.

Perquè els sentiments i les emocions que vivim perduren en el nostre record. I també per dir que hem anat en avioneta, coi! Que no ho fem tots els dies! Si ens ho passem bé i gaudim del moment, aquells instants queden gravats a la nostra ment. De ben segur que li aportarà més valor un vol en avioneta que una camisa, per molt que sigui de la seva botiga preferida i estigui de moda.

4. L’auto-regal també és viable.

Si t’estem fent dentetes i penses “sí, és molt bona idea però jo també ho vull provar”, no t’ho pensis més! No seràs ni el primer ni l’últim que li entra el “gusanillo” de pujar a una avioneta i no es pot esperar a que li regalin. Auto-regalar-se experiències és el millor que podem fer per alimentar el nostre benestar i felicitat i afegim que “a ningú el coneixen més com ell a ell mateix”.

5. No és tan car com sembla.

Moltes persones que ja han volat amb nosaltres s’han sorprès de quant costa fer una iniciació al vol com les que oferim a l’Escola de Vol La Serra i ens han dit “Ai, doncs no és tan car com sembla!” Clar que no! Sinó, comproveu-ho per vosaltres mateixos. 😉

Aquí us deixem les rutes que podem fer (sempre són personalitzables):

  • Vol de 30 minuts: per sobre del Pla d’Urgell i rodalies, visitant l’Estany d’Ivars i Vila-Sana i els Vilars d’Arbeca, entre d’altres.
  • Vol de 40 minuts: volarem per sobre del Pla d’Urgell, per la ciutat de Lleida arribant fins a Balaguer, passant per molts punts interessants per veure com l’embassament de Camarasa.
  • Vol de 50 minuts: veurem el Pla d’Urgell a vista d’ocell, Lleida, Balaguer i la Vall d’Àger, i molts altres raconets!
  • Vol de 60 minuts: és la ruta més llarga que oferim, per tal d’arribar fins al Congost de Mont-rebei, un paratge natural de la província de Lleida que deixa sense paraules a qui el sobrevola.


Vols regalar una experiència inoblidable?
Contacta’ns i et facilitarem un xec regal per a que, el teu, sigui el millor regal que li hagin fet mai.
606 45 30 01 – Jimmy Capell (Instructor de Vol)