Hi ha dues coses que caracteritzen la plana de Lleida durant l’hivern: les baixes temperatures i la famosa boira. Els dies en què aquesta última s’aferra a la nostra terra ens és impossible volar, però això no significa deixar d’estar pendents de les avionetes i de l’aeròdrom. Com ja sabeu, som uns “culs inquiets” i ens agrada que la gent gaudeixi tant com nosaltres al costat dels nostres ‘ocells amb motor’.

Així mateix, en un dia d’intensa boira, van aparèixer per La Serra tot un equip de professionals de la fotografia i del modelatge, disposats a posar cap per avall l’aeròdrom i convertir-lo en un plató per a la revista CosmoLleida. Un estudi de fotografia del tot singular: les avionetes de totes classes (més clàssiques i més modernes) servien de teló de fons per acompanyar les fotografies que es disparaven.

La localitació era espectacular: tota la plana de l’aeròdrom coberta d’una boira espessa i en primer pla, els imponents ultralleugers. Aquest fenòmen meteorològic dibuixava la figura de les models, que aprofitaven totes les instal·lacions del club, la pista, les cabines de les avionetes, l’hangar o fins i tot, els motors, per situar-los en l’últim pla de les fotografies.

Però aquest no és l’únic cop que s’ha utilitzat l’aeròdrom com a estudi. L’any 2015,  el grup de versions lleidatà 7D Rock va gravar un dels seus videoclips a l’aeròdrom del club i mireu quin va ser el resultat final!
Impressionant, oi?

Ja ho veieu, tots els dies són especials a l’Escola de Vol La Serra. L’avorriment no ens acompanya en cap moment, i ens encanta que els altres puguin gaudir de les nostres avionetes i instal·lacions i, per un dia, donar-los-hi un ús diferent a l’habitual.

Si teniu una idea i necessiteu el nostre aeròdrom, feu-nos-la arribar! Qualsevol proposta és benvinguda i estarem encantats de formar-ne part!

En parlem? Clica aquí o bé, truca’ns 😉
606 45 30 01 – Jimmy Capell (Instructor de Vol)