El teu millor amic, o la teva millor amiga, es casa i és l’hora d’organitzar-li un comiat de solter o soltera. T’assalten mil dubtes perquè no saps ni per on començar… Però sempre hi ha l’ “organitzador/a” de la colla que es fica mans a l’obra i crea un grup de Whatsapp (Bendito invento…), fent recerca per les xarxes i demanant números de telèfon a tort i a dret.

Comencen les trifurques per concretar el dia que a tots i totes us va bé per fer-li la sorpresa. Quan la data ja ha quedat fixada per mitjà de votacions, apareix la qüestió que ningú s’atreveix a preguntar: QUÈ LI FEM?

Nosaltres tenim la solució per a que el seu comiat de solter/a sigui un dia inoblidable, amb sensacions úniques: feu-lo o feu-la volar pels aires! En el sentit literal, clar està, perquè a l’Escola de Vol La Serra en som uns experts en els vols en avioneta.

 
Podem afirmar que la cara que se’ls hi queda és de pòquer quan es troben a les nostres instal·lacions de La Serra, disfressats (de pollastre, de bruixa, d’aviador/a… deixeu volar l’imaginació!), amb els ulls tapats i que els hi diuen en aquell moment que han de pujar a una de les nostres avionetes per anar a donar un volt pels aires. Aquí és on comença l’aventura de veritat…

Us expliquem algunes anècdotes per a que entengueu per on van els “tiros”:

En un cas, ens vam trobar que els amics van disfressar al nuvi de pollastre per enlairar-se amb nosaltres i  per que aprengués el que és, literalment, volar del niu.

En una altra ocasió, les amigues d’una noia que es casava, la van disfressar de bruixa amb escombra -com les dels contes-, tot el dia amunt i avall… Quan van arribar a l’aeròdrom, li van fer canviar l’escombra per una de les nostres avionetes ; un mitjà de transport una mica més eficaç, no creieu? A més a més, les seves amigues li van escriure una pancarta gegant amb les instruccions de la següent prova per a que, quan passéssim per sobre del seu poble, la veiés des del cel.

N’hem vist de tots els colors, però creiem que els comiats de solters i solteres no ens poden deixar de sorprendre. Per això us proposem que en penseu una de ben grossa i deixeu en les nostres mans que ho passi genial per les altures i gaudeixi de la sensació que és enlairar-se en un ultralleuger.

Si creieu que aquesta proposta podria encaixar amb el comiat de solter o soltera que esteu organitzant, no dubteu en contactar-nos. Nosaltres us oferirem els tipus de vols amb els que comptem per a que aquell dia estigui ple de bones emocions:

606 45 30 01 – Jimmy Capell (Instructor de vol)