Ens encanta enlairar-nos amb les nostres avionetes, fer viatges pel cel lleidatà, sentir l’adrenalina que ens recorre el cos de punta a punta, percebre i gaudir dels nervis de qui hi puja per primer cop… però a l’Escola de Vol La Serra no tot és volar.

Com ja sabeu, no només som una escola, també som un club de vol i com a club, actuem com un punt de reunió i espai social per a tots els seus socis i amics. Ens agrada organitzar activitats un tant diferents, per reunir-nos i gaudir d’una estona plegats. Això sí, sempre al costat de bon menjar!

Durant les dates senyalades, a l’estiu, per nadal o Setmana Santa, intentem trobar-nos tots i fer una mica de caliu, sempre acompanyant un bon sopar o dinar que això mai falla! Els socis del club venen acompanyats de les seves parelles, família o amics, per gaudir d’una bona calçotada o carnada a les instal·lacions del club, que és ideal per a fer aquest tipus de trobades! Comptem amb una barbacoa, un foc a terra, taules i cadires i un bon sac de rialles per a compartir. Poca broma, que ens acabem reunint unes quaranta persones!

Us hem de confessar que també tenim una tradició que és sagrada…

Cada primer divendres de mes, organitzem un sopar-reunió per a tots els socis del club. Us expliquem el per què; Al ser un club de vol, hem de fer reunions periòdiques amb els socis, per posar sobre la taula els aspectes més destacats del mes. Al principi, quan deiem de fer una reunió, la gent s’escaquejava i l’assistència era poca (pecàvem de novells!). Com ja sabeu, el menjar mou muntanyes i vam decidir fer això: amb l’excusa de la reunió, un sopar! Per parlar d’una forma més amena dels temes que s’han de tractar… L’encarregat de fer-lo és l’Albert de Juneda, que fa uns caragols…. Com ho diríem… BONÍSSIMS i mítics! (Qui els ha tastat sap del què parlem). Acompanyats d’una bona amanida i una bona estesa de carn a la brasa.

Ja ho veieu, no ens n’estem de res! Al final, fem que una obligació acabi sent una trobada més informal i  distesa i així, podem anar xerrant de tots els punts de la reunió amb més comoditat. (Sempre és millor amb la panxa plena oi?)

Al cap i a la fi, intentem trobar activitats un xic diferents per als socis. Anar a volar, sí, però també ens agrada asseure’ns al voltant d’una gran taula amb bona companyia i compartir anècdotes de les nostres sortides i aventures dels nostres “ocells amb motor”.