Si durant aquests dies t’ha sortit fum del cap donant-li voltes al regal perfecte, que sorprengui i que surti de ‘lo típic’; no hi pensis més que ja el tens!

Regala un vol en avioneta per la província de Lleida. N’hi tenim per a totes les butxaques: des de 75€, fins a 150€. En aquest article us desglossem les opcions que teniu!

Segons afirmen els experts, viure experiències ens fa més feliços en comparació a rebre regals materials i aquesta només és la primera raó per regalar una experiència com un vol en ultralleuger aquest nadal i amb el nostre xec regal. Comencem!

1.Vol per la plana de Lleida. 30 minuts, 75€.

L’afortunat o l’afortunada arribarà a les instal·lacions de l’Escola de Vol La Serra i pujarà a un dels nostres ultralleugers.

La persona que gaudeix de l’experiència és de la zona? Què bé! Perquè podrà gaudir de la seva vila a vista d’ocell, només ens ho heu de comentar al reservar el vol.

Passarem a explicar la part tècnica (enlairament, vol i aterratge) i ens disposarem a visitar les terres de Lleida des de l’aire. Passant per sobre de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, el circuit de motocross de Bellpuig i finalment, gaudint de la fortalesa dels Vilars d’Arbeca.

També (si li ve de gust) podrà ser pilot per un dia! Pilotarà l’avioneta a les ordres del nostre instructor durant la major part de l’activitat.

Inclou fotos que es facin durant el vol.  (Més informació al final de la pàgina).

 

 

2.Vol pel Pla d’Urgell i La Noguera. 40 minuts, 100€.

Iniciarem l’activitat des de camp de vol de l’Escola de Vol La Serra, a Mollerussa amb una de les nostres avionetes i instructor que explicarà la part més tècnica de l’experiència (enlairament, vol i aterratge). Si la persona que gaudirà del vol és de prop, (Pla d’Urgell, La Noguera o proximitats; preguntar-ho) podrà visitar la seva localitat des de l’aire.

Sobrevolarem les ciutats de Mollerussa i Balaguer. Tot seguit, resseguirem el riu Segre, posant-nos en direcció al pantà de Sant Llorenç de Montgai i finalment visitarem el noguerenc per excel·lència, el pantà de Camarasa.

També (si li ve de gust) podrà ser pilot per un dia! Pilotarà l’avioneta a les ordres del nostre instructor durant la major part de l’activitat.

També immortalitzarem el moment per a que tingui un record del vol. Sona bé, oi? (Més informació al final de la pàgina).


3.Vol pel Congost de Mont-Rebei. 60 minuts, 150€.

Donarem el tret d’inici des del camp d’enlairament de l’Escola de Vol La Serra després de les indicacions tècniques d’un dels nostres instructors.

Abans que res, comenteu-nos d’on és la persona que gaudirà de l’experiència perquè si està a prop de Lleida, Mollerussa, Balaguer (…) hi passarem per sobre per visitar-lo.

Tot seguit, anirem a visitar la Vall d’Àger des de l’aire, passant per sobre de la serra del Montsec i ficant direcció al Congost de Mont-Rebei, passant després per sobre del pantà de Canelles i finalment per l’embassament de Santa Anna, retornant cap a les instal·lacions del club.

També (si li ve de gust) podrà ser pilot per un dia! Pilotarà l’avioneta a les ordres del nostre instructor durant la major part de l’activitat.

Inclou fotos que es facin durant el vol.  (Més informació al final de la pàgina).

 

Regala experiències, regala una iniciació al vol amb avioneta!

Disponible el xec regal de l’Escola de Vol La Serra.

606 45 30 01 – Jimmy Capell (Instructor de Vol)

 

INFORMACIÓ D’INTERÈS SOBRE TOTS ELS VOLS:

  • Els nens i les nenes poden gaudir d’aquesta experiència sempre i quan medeixin com a mínim 1,20 metres d’alçada.
  • El total de minuts de l’activitat contemplen l’enlairament, el vol i l’aterratge de l’avioneta.
  • Si us atreviu, també us deixarem pilotar l’ultralleuger durant el vol (ja veureu que és molt fàcil!).
  • Inclou fotos que es faran durant el vol.

Davant de qualsevol dubte o sol·licitud de reserva, contacteu-nos! 😉