top of page

Història de l’Escola de Vol
No saps com emprendre el vol? Comencem!

L’Escola de Vol es va fundar l’any 2003 quan Jimmy Capell i Salvador Salcedo, socis

del club aeri ULM Mollerussa, vam decidir portar el control de la formació de pilots en agafar el relleu de l'escola del Club. El nostre objectiu era continuar formant nous pilots i adaptar-nos a l'actual normativa d'Aviació Civil, apostant per una educació aeronàutica de qualitat i preparant els nostres alumnes per a enfrontar els desafiaments de l'aviació ULM moderna.

 

Des de llavors, hem tingut el privilegi de formar a una gran quantitat d'alumnes pilots, convertint els seus somnis de volar en una realitat. La nostra passió per l'ensenyament i la dedicació a la seguretat i l’excel·lència al vol ens han portat a aconseguir un rècord d'aprovats, amb pràcticament un 100% dels nostres estudiants superant amb èxit els exàmens i obtenint les seves certificacions de pilot d’ultralleuger.

 

A l’Escola de Vol, no només ens preocupem per la formació tècnica dels nostres alumnes, sinó que també ens enfoquem a fomentar una mentalitat de seguretat, responsabilitat i respecte per l'aviació. El nostre objectiu és formar pilots competents, conscients dels desafiaments i preparats per a enfrontar qualsevol situació que puguin trobar a l'aire.

 

Descobreix l'emoció, la llibertat i el món sense límits que només el vol pot oferir. A l’Escola de Vol, estem compromesos a proporcionar-te la millor experiència d'aprenentatge i formació aeronàutica. Vine i fes realitat el teu somni de convertir-te en pilot!

Qui som?

EscolaDeVol_230523_012-1_BR_edited.jpg

Jimmy Capell Caballol
Director, cap de vols i instructor de l'escola.

Amb una experiència en ultralleugers des de l’any 1989, Jimmy ha estat immers en el món dels ultralleugers durant més de tres dècades. La seva passió per volar i la seva dedicació a l'ensenyament el converteixen en un líder inspirador per als

nostres alumnes.

 

El Jimmy es va convertir en pilot d’ULM el 1990. La seva trajectòria com a instructor de vol va començar el 2003, i des de llavors ha transmès els seus coneixements i experiència a nombrosos estudiants de vol. La seva dilatada experiència al món del pilotatge de diferents tipus d'avions ULM li atorga una visió àmplia i un enfocament versàtil a l'hora d'ensenyar.

 

A més del seu paper com a instructor, el Jimmy ha exercit un paper crucial com a pilot de proves i en exhibicions aèries durant més de 20 anys. La seva habilitat per a manejar els ultralleugers i la seva destresa a l'aire han deixat una empremta inesborrable

al món dels ultralleugers.

Salvador Salcedo Ramos
Instructor de vol de l’escola.

El Salvador ha estat involucrat al món dels ultralleugers des de l'any 2000, convertint-se en pilot d’ULM. Des de l'any 2003, ha estat compartint la seva passió per l’aviació com a instructor de vol.

 

Amb una experiència de 27 anys volant, el Salvador ha acumulat una àmplia experiència en el maneig de diversos avions, incloent-hi Rans S-12, Coyote II, Aeroprakt, A-22 Tecnan P-92 i P-96. Aquests anys de vol i ensenyament li han proporcionat una visió sòlida des del punt de vista de l'escola, la qual cosa el converteix en un instructor versàtil i capaç d'adaptar-se a diferents tipus d'aeronaus i necessitats dels alumnes.

 

El Salvador és conegut pel seu enfocament i habilitat per a transmetre els seus coneixements de manera clara i concisa. La seva trajectòria com a instructor de vol li ha permès perfeccionar les seves habilitats pedagògiques, entregant als nostres estudiants una formació completa i efectiva.

EscolaDeVol_230523_089_BR.jpeg

Valors

Seguretat

La seguretat és la nostra màxima prioritat. Ens esforcem per acotar un entorn d'aprenentatge segur i garantir que els nostres alumnes se sentin protegits en tot moment. Som instructors altament capacitats i seguim rigorosos estàndards de seguretat per a oferir una experiència de vol de confiança i sense riscos. El nostre enfocament amb la seguretat ens permet gaudir plenament del vol i crear una base sòlida per al creixement i la confiança dels nostres alumnes.

Ambició

L'ambició és el que impulsa als nostres alumnes i a nosaltres mateixos a aconseguir noves altures. Fomentem el desig de superar-se a cada vol i cada lliçó. Els nostres programes de formació estan dissenyats per a desafiar als nostres estudiants, ajudant-te a desenvolupar habilitats sòlides i a superar els teus propis límits. Valorem l'esperit de superació i fem costat als nostres alumnes a cada pas de la seva trajectòria perquè obtinguis les teves metes i et converteixis en pilot excel·lent.

Adre.png

Adrenalina

El vol és sinònim d'emoció i adrenalina. A l’Escola de Vol “La Serra”, ens apassiona compartir l'emoció de volar amb els nostres alumnes. Cada enlairament, cada maniobra i cada aterratge estan plens d’una sensació de llibertat única. Els instructors experts et guiaran a través d'aquestes experiències emocionants, assegurant-se que et sentis segur mentre gaudeixes de l'emoció i la llibertat de tocar el cel.

Club de Vol La Serra

A l’Escola de Vol "La Serra" tenim una àmplia varietat de serveis i recursos relacionats amb els avions ultralleugers. Ja sigui que estiguis interessat a convertir-te en pilot, millorar les teves habilitats o gaudir d'un vol emocionant, tenim alguna cosa per a tu! Dona un cop d'ull a les nostres opcions:

Cursos avançats d'avions ultralleugers:

Si ja tens experiència com a pilot d'avions ultralleugers i desitges portar les teves habilitats al següent nivell, els nostres cursos avançats són ideals per a tu. Aprendràs tècniques i maniobres avançades, milloraràs la teva destresa en vol i obtindràs coneixements especialitzats per a enfrontar desafiaments

més exigents.

Cursos de pilots d'avions ultralleugers:

Els nostres cursos de pilots d'avions ultralleugers et donen l'oportunitat d'aprendre i dominar les habilitats necessàries per a volar. Tant si ets principiant com si tens experiència prèvia, els instructors altament qualificats et guiaran a través d'un programa complet de formació teòrica i pràctica.

EscolaDeVol_230523_022_BR.jpeg
EscolaDeVol_230523_092-2_BR.jpg
Vols d'iniciació als avions ultralleugers:

T'agradaria experimentar la sensació de volar un avió ultralleuger per tu mateix? Oferim vols d'iniciació, on un instructor experimentat t'ensenyarà els conceptes bàsics i et permetrà prendre els controls sota la seva supervisió.  És una oportunitat única per a viure l'emoció de pilotar una aeronau.

Vols de divulgació:

Si desitges gaudir d'un vol panoràmic i contemplar paisatges des de les altures, els nostres vols de divulgació són l'opció perfecta. Amb tarifes assequibles des de 80€, podràs experimentar la llibertat i la bellesa del vol en un avió ultralleuger mentre un pilot expert et mostra els llocs més destacats de la zona.

Adaptacions a qualsevol tipus d'avió ultralleuger:

A l’Escola de Vol "La Serra", també oferim serveis d'adaptació a mesura per a avions ultralleugers. Si necessites realitzar modificacions o ajustaments en la teva aeronau, el nostre equip tècnic altament capacitat i experimentat està llest per a ajudar-te. Ens assegurarem que el teu avió compleixi amb els teus requisits i necessitats específiques.

Convalidacions de pilots privats i comercials a ultralleugers:

Si ja ets un pilot privat o comercial i desitges ampliar les teves habilitats per a volar avions ultralleugers, oferim convalidacions de llicències. Els nostres instructors experts et guiaran a través del procés d'adaptació i et proporcionaran la formació necessària per a obtenir la convalidació corresponent.

Renovacions de llicències d’ULM:

Mantenir la teva llicència d’ULM actualitzada és essencial per a continuar gaudint de la llibertat de volar. A l’Escola de Vol "La Serra", oferim serveis de renovació de llicències d’ULM, on t'ajudarem a complir amb els requisits i tràmits necessaris per a mantenir la teva llicència vigent.

EscolaDeVol_230523_095_BR.jpeg

Tant si ets un pilot experimentat com si estàs començant la teva trajectòria en l'aviació, el nostre club t'ofereix un entorn acollidor i ple d’experiències noves.

Podràs gaudir de vols emocionants, perfeccionar les teves habilitats de vol i compartir moments inoblidables amb altres entusiastes de l'aviació.

bottom of page